Het concept M2E4U bevat volgende elementen


V-NS

Van Gossum Consult is regioverantwoordelijke voor het Vlaams Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen en Vrije Beroepen. Ken je het V-NS nog niet?


Lees hier meer over V-NS

Mijn Plan B

Van Gossum Consult informeert, traint, coacht en begeleidt mensen, die streven naar financiële onafhankelijkheid en persoonlijke ontwikkeling, elementen die leiden naar onafhankelijkheid van externe situaties en derden en uiteindelijk naar vrijheid.


Naar mijnPlanB.site

Training :

Manager Mark Van Gossum is geaccrediteerd docent bij het Centrum Voor Avondonderwijs voor de trajecten Management Basis en Omgaan met Conflicten op de Werkvloer. Daarbij treden vooral communicatie en leiderschap op de voorgrond.


Neem contact op

Coaching :

Vanuit onze ervaringen bieden wij leidinggevenden en sleutel-medewerkers inzichten in communicatieprocessen die gebaseerd zijn op intermenselijke energie. Geen ‘typologie’ maar regels die voor iedereen gelden, ongeacht hun ‘kleur’ of ‘letter’ of combinatie van beiden.


Meer info & contact-formulier

Netwerken :

Van Gossum Consult gelooft in delen, in geven als eerste stap naar krijgen of verwerven. Daarom stellen wij ons ganse netwerk ter beschikking van collega-ondernemers en particulieren, die op zoek zijn naar een partij of persoon met een specifieke ‘skill’.


Stel uw netwerkvraag