Webshop

Indien u voorafgaand aan een aankoop op onze webshop van

    • Forever Living Products
    • Neuro Socks
    • O3Care

graag ons advies inwint over welke producten het meest aangewezen zijn voor u, gelieve dan onderstaand uw gegevens in te vullen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen contacteren. U kan ons uiteraard ook bereiken op nummer +32 495 513 490

Je kunt je op elk moment afmelden voor onze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

Van Gossum Consult is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hierboven aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen.

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Door op verzenden te klikken geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.