C2C: jij als ervaren klant gaat met andere klanten je ervaring delen.

  • U zoekt een mogelijkheid om zonder al te veel ervaring in verkoop een mooi stijgend inkomen op te bouwen, een inkomen dat u steeds meer en meer financieel onafhankelijk maakt
  • U beseft dat een inkomen opbouwen vrij eenvoudig kan door mensen rondom u iets te bieden met een unieke meerwaarde, waarvoor zij graag bij u komen
  • U deelt graag enthousiast ervaringen met mensen in uw omgeving, wanneer de gelegenheid zich voordoet
  • Indien uw profiel hieraan beantwoordt, gelieve dan hieronder uw eigen gegevens en uw contactinformatie achter te laten, zodat wij u kunnen contacteren voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden die wij u vandaag kunnen aanbieden.
Je kunt je op elk moment afmelden voor onze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

Van Gossum Consult is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hierboven aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen.

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Door op verzenden te klikken geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.