B2B: Jij als professioneel wil aan professionelen verkopen.

  • U bent een ondernemer die weet dat een recurrent inkomen opbouwen, op commissiebasis, zonder plafond, met een grote autonomie en gedragen door uw eigen initiatieven, de enige weg is naar echt persoonlijk en financieel succes.
  • U heeft als ondernemer een duidelijke voorkeur voor een professioneel cliënteel en een te bewerken markt, waarin vooral de professionele handelaars uw klantenbasis vormen.
  • U wenst hen producten aan te bevelen, die een duidelijk USP bieden tegenover concurrenten, zodat u een duidelijke keuze kunt bieden tussen de concurrentie en de eigen producten, op basis van kwaliteit.
  • Indien uw profiel hieraan beantwoordt, gelieve dan hieronder uw eigen gegevens en uw contactinformatie achter te laten, zodat wij u kunnen contacteren voor een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden die wij u vandaag kunnen aanbieden.
Je kunt je op elk moment afmelden voor onze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je af te melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

Van Gossum Consult is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy, en we zullen je persoonlijke informatie alleen gebruiken om je account te beheren en om de producten en diensten te leveren waar je ons om hebt gevraagd. Van tijd tot tijd willen wij contact met je opnemen over onze producten en diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je ermee instemt dat wij contact met je opnemen, vink dan hierboven aan hoe je wilt dat wij contact met je opnemen.

Om je van de gevraagde inhoud te voorzien, moeten wij je persoonlijke gegevens opslaan en verwerken. Door op verzenden te klikken geef je ons toestemming om je persoonlijke gegevens voor dit doel op te slaan.