Ma - za 9.00 - 20.00 Zondag GESLOTENBel Ons0495/51.34.90Ons Adres2630 Aartselaar

Waarom dit project richting Financiële Vrijheid?

Dit mooie project hebben we opgestart als rechtstreeks gevolg van ons persoonlijke ontmoeting met Wim Belt, Nederlands miljardair.

We vroegen ons al een tijdje af : wat maakt dat sommige mensen hun hele leven financieel amper overleven en dat anderen blijkbaar moeiteloos het leven leiden, waarvan ze altijd gedroomd hebben. De inzichten die we daarrond hebben verzameld, zijn te kostbaar om niet met zo veel mogelijk mensen te delen!

Zekerheid of  groei ?

Wat te kiezen in ons leven, zekerheid of groei …?

“Wie zekerheid nastreeft zal geen van beiden hebben …”

Velen onder ons streven naar zekerheid, een moment in hun leven waarop ze ‘binnen’ zijn, een moment waarop hen niets meer kan gebeuren (trouwens niet enkel op financieel vlak).

Die drang brengt enorme stress met zich mee, want hoe sneller we dat allesoverheersende, zalige moment bereiken, hoe beter. Je wil er immers van genieten, ook! Maar niet enkel stress … dit brengt ook frustraties mee, omdat je gaandeweg beseft :alles wat “zeker” lijkt, dat niet is :

– een vaste baan is helemaal niet zo vast. Je bent volledig afhankelijk van het reilen en zeilen bij je werkgever. Je hebt niets zelf in handen en tegen ontslag (en de stress tijdens ontslagrondes, zelfs als je je baan mag houden) kan je je moeilijk wapenen.
– een vast inkomen is vooral wél wat het zegt : vast : het past zich helemaal niet aan, aan jouw inspanningen, aan jouw groei. Het is ook niet transparant, anderen verdienen een ander vast loon, waartegenover soms minder tegenprestaties staan. Werkrelaties leiden daaronder, frustratie is het gevolg.
Om toch echt meer te verdienen moet je meestal diep in je fysieke en mentale reserves (bv voor/door promotie) of moet je van de ene baan naar de andere hoppen. Ook dat is ontegensprekelijk een stresserend proces.
– het financiële vermogen dat je uiteindelijk opbouwt … kan je ook verliezen, door ongelukkige investeringen, fraude, wetgeving (o.a. belastingen), enz…

Iedereen kan het heft in eigen handen nemen

Dat is een belangrijk inzicht : niemand is bevoordeeld t.o.v. iemand anders. Geluk, afkomst, omgeving, locatie, … al die zaken zijn geen succesfactoren. Da’s fantastisch nieuws, eender waar je op dit moment in je leven staat en wat je situatie is. Het minder goede nieuws is, dat zo weinig mensen weten, hoe ze dat moeten aanpakken … maar daar komt voor jou verandering in, als jij de beslissing neemt om met open geest met ons rond de tafel te gaan.

Freelance bijverdienste

Nog meer goed nieuws : je kan met ons aan je toekomst bouwen op freelance en parttime basis en hoeft dus niet méér tijd en energie te investeren dan je wenst. En ééns je voelt dat dit de weg is voor jou, kan je eender wanneer overstappen op fulltime.

NEEM HET HEFT IN EIGEN HANDEN EN MAAK EEN AFSPRAAK OM VRIJBLIJVEND MET ONS VAN GEDACHTEN TE WISSELEN EN TE KIJKEN OF WIJ JOU KUNNEN HELPEN OM JE DROMEN TE VERWEZENLIJKEN.